Monday, March 29, 2010

Futtában

Helyzetjelentés következik, mert másra ezúttal sincs időm. Meló előtt még almot kell vennem a macskáknak, aztán első utam az önkormányzathoz vezet, onnan a részönkormányzathoz, onnan az irodába. Szép kis listát kaptam, hogy ma mit kell elvégezni, olyan hosszú, hogy megjelenhetne regényként. Délután ügyvédhez megyek az is meglesz vagy két óra, ami most marhára nem hiányzik , aztán még kapkodva kihordani az értesítőket, végül az esti kötelező. Saccra nyolc körül végzek, ha elhúzódik, akkor kilenc vagy tíz (el szokott húzódni). Ja igen, és ez csak az egyik melóm.

Szerdán lesz igazán szép, amikor tényleg két helyen kell majd lennem egyszerre. Egyelőre nem tudom, hogy oldom meg, jó lenne előre dolgozni az egyikre, de az jegyzőkönyvírást jelent, és a holnapi gyűlés jegyzőkönyvét mégsem írhatom meg ma (na jó, legalábbis nem az egészet)
még akkor sem, ha lenne rá időm (holnap sem lesz). Felrobbanni pedig akkor fogok, ha a szerdai tárgyalást (említettem már, hogy bíróságra járok? ebben az országban a fogyasztók azért vannak, hogy a közüzemi szolgáltatók uralkodjanak fölöttük, a bíróságok meg legszívesebben szarnak az egészre) tíz perc után befejezik, és mehetünk újabb másfél hónap múlva.

Csütörtökön és pénteken lesz egy kis nyugi, ráadásul egyedül ülök majd az irodában, és hacsak nem lesz vészhelyzet, akkor pénteken valószínűleg már tudok majd foglalkozni egy kicsit a Sárkány és Unikornissal. Vagy a Százháborúval. Attól függ, melyikhez lesz kedvem: most inkább az utóbbi jár a fejemben. Ugyanakkor két író barátomnak is nálam vannak a szövegei, az egyik véleményezésre, a másik szerkesztésre, és azokkal is foglalkozni kell majd (szombaton már elkezdtem)
próbálom úgy intézni, hogy mindenre jusson majd idő.

1 comment:

Sandor said...

Mikor 'élsz' mg-b?
Ez azért kemény...